csavi írta::D Első téma és egyből hozzá is szólok, illetve felvezetem! Megint elrontottam, de a következőt már nem fogom. Ha telepítek, akkor nem aprózom azt sem, mint sok minden mást. Nem akarok kardot vonni semmi felett, csak az utóbbi pár nap alatt szereztem egy kis tapasztalatot. Délelőtt dolgoztam közben gép meg megy. Mire vissza értem semmi sem ment, mert van egy kishúgom aki irtóra keni a linuxot. Délben már megint volt de úgy, hogy bedugtam a lemezt és válaszoltam az első három kérdésre és ott hagytam a telepítőt magába, dolgozzon meg a pénzéért. Meg is tette, mert az Ubuntu görcs és minden faxni nélkül megy felDe ez most egy Windows, ezért mondom nem szabad felettem pálcabotokat törögetni, mert majd vissza rakom az ubit, de már az újat. LINUXOKRÓL! UHU-Bumm kódnevű:nagyon szép és jó. Alapból benne minden és az is tiszta magyar az utolsó betűig. Hiba: skype nem települ és a wine nem indul rajta. Ubuntu 8,1: majdnem tökéletes!
Mandriva: nagyon szép, de szinte kezelhetetlen néhol. Fedora: jó, de nem kell, mert nem kezeli a fényképezőgépeket. BlackPhanter: kívülről szuper és belül is, kb megfelel az ubuntu 8.1-nek, de: Nem igazán kezeli az Nvidiát meg a partícionálást. Nos egy kis szösszenet arról, hogy ez nem vélemény és nem kardoskodok se egyik se másik mellett és a win mellett sem. Megtapasztaltam milyen kutya tud lenni ha akar, habár egy előnye azonban van, bármit aggatok rá egyből felismeri, nagy előny.
![]()
No megtettem az első lépéseket!

webnagyi írta:Hello Fiúk!! Hamár lehet, akkor Windows és Linux is.., mert szépen megfélnek egymás mellett...Mert nagyon jó a linux, főleg ez az újabb Ubuntu 9.04, de azért, már csak nosztalgiából is néha windowst is kell használni, hiszen annyi éven "kiszolgált" bennünket..., és azért vannak olyan programok, legalábbis nekem, aminek nem találtam Linux megfelelőjét... De az biztos, hogy az Ubuntu Linux alapból mindent tud, ami egy átlagpolgárnak szükséges...Én is kipróbáltam egypár Linux disztribuciót, de az Ubuntu számomra a legjobb, legjobban használhatóbb.
És szerintem a "lelkét egyetlen Linux disztribúciónak sem kell kivesézni"![]()
, mert minél jobban belebonyolódunk, annál jobban nem értjük, További szép napot, és jó, horgászást...
![]()
üdv. webnagyi...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég